Entinen aitajuoksija Noora Toivo, joka toimii nykyään urheilumanagerina ja Ylen sometoimittajana, on tällä hetkellä äitiysvapaalla.

Toivo voitti urheilu-urallaan useita SM-mitaleja sekä hallissa että ulkoradoilla. Hän lopetti uransa elokuussa 2020.

Toivo päätti nyt kirjoittaa Instagramissa omasta tilanteestaan synnytyksen jälkeen.

– Tältä näyttää vatsa reilu 3 viikkoa synnytyksen jälkeen. Kolmannessa kuvassa on kaksi viikkoa synnytyksestä, neljännessä viikko ja viimeinen kuva on otettu synnytystä edeltävänä päivänä.

– Halusin jakaa nää kuvat, koska mulla kävi erikoinen ilmiö synnytyksen jälkeen. Olin hetken vähän harmissani siitä, kun kroppa ei palaudu ja vatsa näyttää, miltä näyttää. Paljon on kaikkia milfejä ja insta glamour äitejä, ketkä näyttää jo parin viikon jälkeen siltä, että ei ole koskaan edes ollut raskaana. Noh minä en näytä ja se on täysin jees.

– Muutenkin sitä on helposti liian ankara itselleen ja yllätys yllätys urheiluajoilta on vähän jäänyt se ajoittainen ankaruus siitä, että pitäisi olla tikissä ja kunnossa. Onneksi nämä ajatukset kesti hyvin lyhyen aikaa ja päällimmäisenä on ne tärkeät asiat: Mini on terve, tyytyväinen ja ihana, kirjoitti Toivo.

Aihe on tuttu Toivolle, joka kirjoitti jo vuonna 2014 urheiluun liittyvistä ulkonäköpaineista paljon huomiota saaneen blogitekstin.

Koko päivitys ja kuvat tästä.