Briteistä jysähti iso nyrkkeilyuutinen – mitä Robert Heleniukselle tapahtui?

© Kuva: Getty Images

Alkuvuodesta huhuttu Robert Heleniuksen ja Hughie Furyn mahdollinen ottelu ei tule toteutumaan ainakaan lähitulevaisuudessa.

Furyn promoottori Ben Shalom on vahvistanut ottelijansa seuraavan kohtaamisen Boxing Socialille. Hänen seuraava vastustajansa on Michael Hunter.

WBA-liitto määrsi aiemmin Heleniuksen ja Hughie Furyn kohtaamaan. Tuon kamppailun voittaja olisi vuorostaan iskenyt Daniel Duboisin ja Trevor Bryanin välisen taiston voittajaa vastaan. Bryanin ja Duboisin ottelu toteutuu. Miehet kohtaavat kesäkuussa.

Hughie Fury on WBA-liiton tuoreimmassa rankingissa neljäntenä eli yhden sijan kolmantena olevan Heleniuksen takana. Hunter, joka ottelee siis Furya vastaan, on rankingin kakkosena.

Julkisuuteen ei ole kerrottu, miksi Heleniuksen ja Hughie Furyn välinen ottelu on kuopattu. Furyn leiristä viestitettiin aiemmin Sky Sportsille, että Helenius-ottelu käy, jos se takaa mahdollisuuden päästä WBA-liiton titteliotteluun.

38-vuotiaan Heleniuksen tulevasta ottelusta ei ole tällä hetkellä varmuutta.

Andy Ruiz Junior viestitti torstaina, että hänen seuraavasta ottelustaan kerrotaan lähiaikoina. Miehen vastustajaksi on tosin povattu lähinnä Luis Ortizia ja Derek Chisoraa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.