Krista Pärmäkoski on hiihtänyt nuoresta saakka. Tavallisten kuntoilijoiden hiihtosuoritukset eivät vakuuta moninkertaista arvokisamitalistia. Sen sai kuulla myös viihteen monitoimimies Aku Hirviniemi.

Hirviniemi julkaisi Instagramissa yhteiskuvan Pärmäkosken kanssa. Hän kertoi samalla kaksikon sananvaihdosta.

– Tapasin idolini! Krista ei kuulemma pysty paljoo katsoon mun hiihtopostauksia, ku sen silmät vuotaa niistä verta. Mut onneks hiihtovinkit uutta kautta varten nyt kyselty. Oispa jo talvi! kirjoitti Hirviniemi.

Pärmäkoski kommentoi Hirviniemen puheita ja kaksikon tapaamista Instagram Storiesissa.

– Ammattitauti. Mut hei, oli kiva tavata, kuittasi Pärmäkoski.

Pärmäkoski voitti Pekingin olympialaisissa pronssia 10 kilometrin (p) kisassa. Hän jatkaa uraansa ensi kaudella.

Kuva tästä.