Hiihtotähti Krista Pärmäkoski ei osallistu Suomen maajoukkueleirille Vuokatissa. Hän kertoo Instagramissa lähtevänsä harjoittelemaan korkeaan ilmanalaan.

– Juhannukset juhlittu ja toimisto kutsuu! Audin nokka kääntyi kohti etelää ja suuntana pitkä korkeanpaikanleiri Keski-Euroopassa.

– Näin ollen maajoukkueleiri Vuokatissa ja Aateli Race jää tällä kertaa väliin. Kauden leiritys on rakennettu niin, että korkeanpaikan leiripäiviä tulisi tasaisesti ja riittävän pitkiä pätkiä. Vähintään yhtä tärkeää toki on, että leirien välissä ehtii palautua ja siksi ei voi vain siirtyä leiriltä leirille, selvitti Pärmäkoski.

Ratkaisu ei ole täysin poikkeava. Pärmäkoski harjoitteli maajoukkueen ulkopuolella kaudella 2019–2020. Norjan hiihtotähti Johannes Kläbo on kertonut myös jättävänsä väliin Norjan maajoukkueleirejä.

Pärmäkoski ilahtui kuitenkin Hiihtoliiton uudesta yhteistyösopimuksesta.

– Tänään (maanantaina) vihdoin tuli myös hienoja uutisia, kun mun pitkäaikainen vaatekumppani Swix Suomi julkaisi tiedon, että tulevalla kaudella koko Suomen maajoukkue hiihtää Swixin asuissa.

Kuva tästä.