Seitsenottelija Maria Huntington loukkasi kätensä toukokuussa Tampereella. Hän ei pystynyt vamman vuoksi matkaamaan Götzisin seitsenotteluun toukokuun lopussa. Nainen otti asian raskaaksi.

– Alkuviikon aikana eläteltiin toiveita, että voitaisiin lähteä Götzisiin, mutta keskiviikkona selvisi, että ei. Ei vain oikein pysty lähtemään tämän käden kanssa sinne. Vähän huonot fiilikset tällä viikolla, kommentoi Hungtington ennen Götzisiä Instagram Storiesissa.

Tuosta pettymyksestä on nyt kaksi viikkoa. Huntington on avannut tilannettaan lisää Instagramissa.

– Vähitellen paranee. Aikamoista vuoristorataa ollut tämä käden kuntoutus. Pienestä typerästä vammasta tuli yllättävän haastava ja hermoja koetteleva. Valoa alkaa näkyä tunnelin päässä ja usko siihen et kisakentillä päästään pian alkaa oikeesti tuntumaan todelliselta… kirjoitti suosittu ottelija Instagramissa.

Huntington on aiemmin kertonut, että hän aikoo otella seuraavaksi kesäkuun lopussa Oulun ranking-kisoissa.