Ikävä käsivamma on vaivannut viime viikkoina Maria Huntingtonia. Hän loukkaantui toukokuun puolivälin jälkeen Tampereella seitsenottelun pika-aitojen alkuverryttelyssä. Moniottelija joutui vamman vuoksi jättämään väliin Götzisin seitsenottelun. Nyt kuuluu parempia uutisia.

Huntington on nimittäin päässyt harjoittelemaan kunnolla. Hän kertoi asiasta keskiviikkona Instagramissa.

– Katsokaa tätä. Tänään meinas muutama onnen kyynel vierähtää, myönsi Huntington kuvatekstissä.

– Erityisesti korkeus oli mulle sellanen laji, jota vähän jännitin ja pelkäsin et miten olkapää voi kestää sitä. Niin se vaan kesti hyppäämistä ja heti saatiin yks kauden parhaimpia reenejä alle! jatkoi nainen.

Huntington on aiemmin kertonut, että hän aikoo otella seuraavaksi kesäkuun lopussa Oulussa järjestettävissä rankingkisoissa.

Video tästä.