Aitajuoksija Annimari Korte hymyili urheasti Paavo Nurmi stadionilla, vaikka takana oli vaikea kisa. Korte jäi alkueriin vaisulla ajalla 13,48. Hän avasi enemmän tilannettaan kisan jälkeen Instagramissa.

Korte poseerasi Instagramissa useiden nuorten fanien kanssa. Nainen teki selväksi, kuinka paljon he hänelle merkitsevät.

– Eihän tässä voi olla kuin iloinen kun on uskomaton yleisö kannustamassa ja niin paljon ihania faneja Fanit tekee urheilusta kipujen ja pettymystenkin keskellä sen kaiken arvoista, aloitti Korte.

Korte joutui jättämään viime viikolla Espoon Motonet GP:n kesken, kun toinen jalka petti alta. Korte kertoi nyt päivityksen tilanteesta. Tilanne oli Kortteen mukaan varsin lohduton: Mitään ei ollut tehtävissä.

– Tilannepäivitys: Magneettikuvissa näkyy istuinkyhmyssä (luussa) ödeemaa/turvotusta, eli todennäköisesti rasitusmurtuman esiaste. Varmaan aiheutui siitä kun kunnon aitomisesta tuli pitkä puolen vuoden tauko leikkauksien jälkeen, kukaan ei olisi tätä voinut ennakoida/estää.


– Vamma ei siitä yhtäkkiä kisaamalla/treenaamalla pahene, mutta kuormitusta pitää harventaa. Valtava pettymys tämä tottakai on kun kaikkeni tein koko vuoden, että olisin ollut jo alkukesästä huippukunnossa. Mutta onneksi tämä on vain urheilua ja huomattavasti vaikeampia asioita on elämässä tullut vastaan niin eiköhän tästäkin nousta, katsoi Korte tulevaan.

Koko päivitys tästä.