Toni Kuusela voitti keskiviikkona Espoon Motonet GP:n miesten keihäänheiton tuloksella 76,36. Kakkoseksi tullut Toni Keränen heitti 75,21. Kumpikaan ei ollut tuloksiinsa tyytyväinen.

– Ei osu kohdalleen, mutta kunnosta se ei ole millään tasolla kiinni. Tuon syksyn leikkuu-urakan jälkeen en ole vielä saanut tuntumaa tekemiseen ja heittoalustaan, Kuusela kommentoi SUL:n tiedotteella ja viittasi syksyllä tehtyyn tukijalan polvileikkaukseen ja oikean käden olkapääleikkaukseen.

– Kädestä se ei jää kiinni. Pitäisi vain saada heitto osumaan kaksi kolme kertaa kohdalleen. Sitten tulokset olisivat ihan eri metreillä, Kuusela tuumi.

Keränen ei löytänyt pitoa Leppävaaran stadionin heittopaikan alustaan.

– Kroppa oli jotenkin erikoisen tuntuinen ja tuki luisti varmaan 10 senttiä jokaisella heitolla. Oli tosi pehmeä rata enkä osannut siinä heittää, Keränen sanoi SUL:n tiedotteella.

Seiväshypyssä voiton jakoivat Wilma Murto ja Elina Lampela tuloksella 450. Krista Tervo taas vei moukarinheiton 72,73 kantaneella heitolla.

– Oli hyvä kisa. Läksin hakemaan hyvää, rentoa tekemistä ja sain heittoon tehoja, lopussa vähän liikaakin, Tervo sanoi SUL:n tiedotteella.

Tervon mukaan konsepti, jolla yli 70 metrin varmuus rakentuu, on löytynyt.

– Kaikki lähtee siitä, että luottaa omaan tekemiseen, ei tarvitse yrittää. Silloin se tulee helposti. Heittoa on hankalaa saada kuriin, mutta sitä kohdin on edetty.