Salla Sipponen teki viime viikolla Kööpenhaminassa kiekonheiton kauden kotimaisen kärkituloksen. Nainen ylitti samalla ensimmäistä kertaa 60 metrin rajan.

Sipposen limppu lensi 60,58 metriä. Hän iloitsi vielä päiviä myöhemmin heitostaan Instagramissa.

– Niin vaikea kuvailla sanoin mitä fiiliksiä kisan jälkeen on tullut. Oon haaveillut tästä niin pitkään, nähnyt unia yli 60m heitoista, tehnyt ihan hulluna hommia ja välillä kadottanut itseluottamukseni, aloitti Sipponen.

– Oon epäonnistunut monen monta kertaa, mutta kuitenkin aina jossain syvällä tiennyt, että mä pystyn tähän ja jatkanut, vaikka ei aina ole ollut helppoa. Niin kiitollinen Anssille (Mäkinen, valmentaja), että oot uskonut muhun ja jaksanut tehdä töitä mun kanssa (vaikka se ahkerasti laskeskeleekin päiviä kesälomaan..). Me ollaan oikealla tiellä ja se tuntuu ihan hemmetin hienolta!

Video tästä.