Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori kertoi maanantaina joutuneensa varkauden kohteeksi. Miehen studiossa oli käynyt pitkäkyntisiä.

Valavuori kirjoitti asiasta Instagramissa. Hän halusi lähettää selvän viestin voroille.

– Tämä on viesti teille kahdelle varkaalle, jotka murtauduitte mun studioon viikonloppuna ja varastitte multa täysin korvaamattomia esineitä ja muistoja, joita olen mun melko pitkän urheilu-uran aikana kerännyt ja vaalinut. Taloudellinen menetys on tietenkin jättimäinen. Te ette siitä tietenkään oikein mitään hyödy. Teidän on aika mahdotonta myydä näitä tavaroita eteenpäin jäämättä kiinni. Isoin menetys mulle on henkinen, aloitti Valavuori.

– Siellä on mulle arvokkaita ja rakkaita esineitä, joita olen halunnut säilyttää myös jälkipolville. Te jäätte joka tapauksessa kiinni. Nyt on kyse siitä, miten te haluatte jäädä kiinni. Tuossa alla on mun yhteystiedot. Laittakaa mulle nimettömänä mailia, kun kuitenkin tämän videon katsotte. Kertokaa, mistä voin ne tavarat noutaa. Kun olen ne tavarat noutanut, niin mun osalta keissi on käsitelty, sanaili Valavuori ja kertoi, että vihjeestä irtoaa kunnon palkkio.

Valavuori selvensi tilannetta vielä Instagram-julkaisun kuvatekstissä.

– Jonkin verran on jo vihjeitä tippunut, kiitos niistä. Jahti on käynnissä ja myös muutama alamaailman leipuri on mukana talkoissa. Kiitos jo tässä kohtaa kaikista viesteistä ja avusta. Täytyy myös aina osata suhteuttaa omat murheet, mulla on asiat hyvin.

Video tästä.