Painonnostaja Anni Vuohijoki on kirjoittanut Instagramissa päivityksen oman kumppaninsa kunniaksi.

– Tajusin töistä poisajaessa, että olen viettänyt lähes kolmasosan elämästäni hellustellen samaa tyyppiä. Illalla kysyttäessä, mikä on pitkän parisuhteen kulmakivi niin vastasin kunnioitus ja tiedostus, että molemmat kasvaa ja muuttuu. Se vaatii kommunikaatiota. Jatkuvasti. Vaikeiden asioiden sanoittamista.⁣

– Olen jo pitkään tiennyt, että minun onnella elämässä on iso osa Samin ansiota. Siinä missä minä ehkä kannattelin häntä junnuna, on viimeiset vuodet kotona seissyt tuki ja turva, joka on ottanut kantaa, kertonut mielipiteet ja repinyt sängystä, kun en ole halunnut aamulla nousta.⁣ Sami ei ole enää se Sami, johon rakastuin. Hän on paljon enemmän.

– En tietenkään tiedä mitä huomenna tapahtuu, mutta ymmärrän myös sen, että mitään yhdessä kokemaa ei minulta tulla koskaan viemään. Vaikka emme seuraavaa vuosikymmentä taivaltaisi loppuun yhdessä, on Samin jälki elämässäni pysyvää aina, kirjoitti Vuohijoki.

Vuohijoki on kertonut julkisuudessa elävänsä avoimessa suhteessa. Hän oli itse aloitteellinen asian suhteen.

Eräs seuraaja päättikin kommentoida kuvaa varsin tökeröllä tavalla.

– Ja kaiken tuon jälkeen kehtaat ehdottaa hänelle avointa suhdetta. Hyi vittu, tilitti ”fani”.

Vuohijoki, jonka päivitys keräsi pääosin kauniita kommentteja, latasi nopeasti oman totuutensa.

– Jokainen meistä elää oman elämänsä, kuittasi Vuohijoki.

Koko päivitys ja kuva tästä.