Hiihtotähti Kerttu Niskanen onnistui loistavasti Pekingin olympialaisissa. Hopeaa ja pronssia napannut on nyt muistuttanut sosiaalisessa mediassa, että takana on pitkä tie.

Taustalla on ollut paljon tukijoita. Kaikki lähti tietenkin vanhemmista.

– Vanhempien tuki on mahdollistanut sen, että olen saanut harrastaa lapsena mitä olen halunnut. Iän myötä, vanhempien tuen lisäksi, yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet panostamisen hiihtoon ja myöhemmin ammattini. Ensimmäisten tukijoiden mukaan lähteminen ei merkannut pelkästään sitä, että sain ostettua uudet lenkkarit. Se tunne, että joku uskoi ja huomioi sinua merkitsi paljon. Se motivoi ja toi uskoa omaan tekemiseen.

– Olen rakastanut urheilemista aina. Ensimmäisessä kuvassa halusin tulla hiihtäjäksi. Rakastin kilpailemista. Toisessa kuvassa olen onnellinen mitalista, jonka sain juoksukisoista. Kolmannessa kuvassa hymyilen nuorten maailmanmestarina. Neljännessä kuvassa olen Olympiamitalisti.

– Minulla on ilo jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Valion kanssa ja toimia Valio Akatemian kummina. Haluan omalla esimerkilläni innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja elämään terveellisesti.

Tästä koko päivitys.

Kuvat tästä.