Ella Junnila otti jo Eugenen MM-kisojen karsinnan jälkeen kantaa ihmisten hänelle lähettämään palautteeseen.

Yle on julkaissut Instagramissa videon, jolla Junnila kertoo saamastaan palautteesta. Yksi viestittäjä on jäänyt hänen mieleensä.

– Tämä oli ehkä sellainen ensimmäinen törkypalaute, jonka sain ja se on jäänyt mieleen. Se kuuluu seuraavasti: ”Heivaa se poikakaveri huitsin Nevadaan. Jos hän on valmennustiimissä mukana, niin tulosta ei synny. Ja sun maksimitulos oli Kuortaneella.”

Junnilan valmentaja Mikko Rummukainen on myös hänen miesystävänsä. Sama ”fani” ei jättänyt Junnilaa rauhaan myöhemminkään.

– Sitten tämä sama ihminen jatkaa myöhemmin samana kesänä, kun mä olin päässyt sinne aikuisten EM-kisoihin: ”Kuten edellä sanoin: Heivaa se poikakaveri valmennushommista. Niin sitten voit pärjätä. Tuo vaan on sun taso. Ja siitä et nouse.”

– Siedän hyvin sitä, että kritisoidaan mun urheilemista. Se on mun ammatti ja sitä saa kritisoida. Mutta se, että mennään niihin mun läheisiin ihmisiin, niin se tuntuu ihan tosi tosi pahalta. Siitä tulee tosi voimaton olo. Niihin mun rakkaisiin kosketaan. Niihin ei saa koskea, linjasi Junnila.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu

Video tästä.