Pika-aituri Lotta Haralan kausi 2022 on mennyt pieleen vammojen vuoksi. Harala kertoi keskiviikkona Instagram Storiesissa pystyneensä rasittamaan harjoituksissaan vihdoin hieman enemmän säärtään.

Harala teki kuitenkin sen jälkeen selväksi, että ajat ovat olleet vaikeita, eikä hän ole innostunut jakamaan tunnelmiaan sosiaalisessa mediassa.

– Nyt on taas tosi hyvä fiilis. Helposti sitä itsekin määrittää itsensä urheilun ja urheilijoiden sekä menestymisen kautta. Nyt kun ei ole viimeiseen kahteen vuoteen päässyt tämän fucking säären takia päässyt kisaaman, niin eihän sitä menestystäkään ole tullut.

– Tiedän, että tämä on hölmöä ja on mun pään sisässä, mutta tulee sellainen valtava häpeä, että ”en mä o mitään” ja ”mitä kaikki nyt ajattelee”, avasi Harala tilaansa.

Sen jälkeen Harala alkoi liikuttua.

– Totta kai mä niin kuin itse… miten mua alkaa itkettää. Itse uskon, että tämä tästä kääntyy vielä hyväksi ja mun läheiset ja mun tiimi uskovat siihen, mutta mulle tulee sellainen häpeän tunne, että mitä ulkopuoliset ja yhteistyökumppanit ja kaikki muut ajattelevat, kun sitä haluaisi, ettei tuottaisi pettymystä muille. En tiedä, mistä tämä tunteenpurkaus nyt tuli, jatkoi Harala ja muistutti, että keskiviikko toi myös ilonaiheita.