Seitsenottelija Maria Huntington on varsin suosittu urheilija myös sosiaalisessa mediassa. Sillä on valitettavasti omat varjopuolensa.

Huntington paljasti hiljattain TikTok-palvelussa, että eräs käyttäjä päätti lähettää hänelle varsin mauttoman ehdotuksen.

– Kiva kuulla, näytä pymppy. Ystävällisin terveisin, Seppo 50 v, luki viestissä.

Huntington teki selväksi oman näkemyksensä asiasta. Hän kirjoitti myös omista periaatteistaan.

– Seppo 50 v. Öö not. Tässä on hyvä hetki myös muistuttaa, että kaikki mitä tänne someen lisää jää netin syövereihin ikuisiks ajoiks. Joten järki päähän mitä tänne lisäilee ja kuinka pienissä vaatteissa sitä kannattaa aina esiintyä. Itse noudata sellasta sääntöö et teen sellasta somee ettei äitin tarvii sulkee silmiään kun käy mun profiilia kattomassa

Video tästä.

@mariahuntington

Vastaa käyttäjälle @seppo50v Öö not 🆘 Tässä on hyvä hetki myös muistuttaa, että kaikki mitä tänne someen lisää jää netin syövereihin ikuisiks ajoiks. Joten järki päähän mitä tänne lisäilee ja kuinka pienissä vaatteissa sitä kannattaa aina esiintyä. Itse noudata sellasta sääntöö et teen sellasta somee ettei äitin tarvii sulkee silmiään kun käy mun profiilia kattomassa 😎 #sinulle #kommentti #järki #tiktoksuomi

♬ Stick to what you know – Ogmaro🇳🇬