Tokion olympialaisten yksi suurista suomalaisista onnistujista oli kestävyysjuoksija Sara Kuivisto. Neljä SE-aikaa kisoissa tehneen Kuiviston kesäkausi 2022 ei ole vielä päässyt alkamaan, eikä häntä nähdä Eugenen MM-kisoissa.

Kuivisto kertoi huhtikuun puolivälin jälkeen, että ennen Serbian MM-hallikisoja tullut ötökkä vei mehut naiselta pitkäksi aikaa.

– Mahasta löytynyt ötökkä ( Dientamoeba fragilis ) alkoi piinata mua jo Serbiassa MM-halleissa, joten luultavasti olen sen saannut jo ennen niitä skaboja, kirjoitti Kuivisto.

Kuivisto on nyt heinäkuun alussa avannut jälleen tilannettaan.

– Hellurei! Hengissä ollaan, vaikka ei ole paljon kuulunut. Tässä on vähän sattunut yhtä ja toista ja kaikenlaista, mutta eiköhän nyt toivota, että onnettomat sattumukset ois ohitse. Kilpailukausi olisi tarkoitus avata Jyväskylässä 26.7, nähdään sitten, kirjoitti Kuivisto.

Päivitys tästä.