Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä nosti hiljattain esille hänestä muun muassa Urheilulehdessä julkaistun kiusallisen kuvan. Hän on nyt saanut tukea painonnostaja Anni Vuohijoelta.

Mäkelästä otettu kohukuva napsittiin Eugenen MM-kisoissa. Kamera kuvasi siellä kentän pinnasta loikkivan suomalaisnaisen alapäätä.

– Miltä susta tuntuisi jos sun työpaikalla joku ottaisi kuvia sun jalkovälistä ja julkaisisi ne lehdessä? Tai että organisaation mielestä on hyväksyttävää että (esim portaissa) kamerat olisi asetettuna lattianrajaan kaukolaukaisin valmiina ohikulkijoita varten, hämmästeli Mäkelä.

– Miten on mahdollista että kisajärjestäjä antaa asettaa kamerat kuvaamaan kolmiloikan väliloikkaa missä joka urheilija on väkisinkin haarat auki ja linssi tarkentuu vain ja ainoastaa yhteen paikkaa? Ja, valtamedia vielä julkaisee näitä kuvia, hämmästeli Mäkelä (tässä koko päivitys).

Yhteiskunnallisista asioista ajoittain kirjoittava Vuohijoki ilmaisi oman näkemyksensä Instagram Storiesissa.

– Tärkeää asiaa naisurheilun ongelmakohdista. Kiitos Kristiina Mäkelä kun nostat tämän esiin, kommentoi EM-pronssimitalisti.