100 metrin aitojen SE-nainen Annimari Korte on varsin aktiivinen Instagramin käyttäjä. Aiemmin myös Twitteriä käyttänyt Korte on ilmaissut vuosien saatossa tyytymättömyytensä joidenkin ihmisten hänelle antamaan somepalautteeseen. Korte palasi hiljattain asiaan luettuaan Martina Aitolehden elämäkertaa.

Aitolehden ja Hippo Taatilan kirjoittama Martina – Taistelija (WSOY) julkaistiin hiljattain. Korte jakoi kirjasta pätkän.

Hän viestitti Instagram Storiesissa olevansa 100-prosenttisesti samaa mieltä lainauksen kanssa.

– … Jos et voi sanoa mitään hyvää, älä sano mitään. Mä en ainakaan vois kuvitella sanovani kellekään netissä mitään, mitä en uskaltais sanoa kasvotusten. 

– Mä oon yrittänyt miettiä pääni puhki, että mitä jengi sillä hakee, että ne rääkkyy jossain keskustelufoorumeilla tai kommenttikentissä. Vaikea kuvitella, että sillä ois mitään muuta agendaa kuin oman pahan olon purkaminen jonnekin. Luulisi, että siihenkin ois parempia keinoja, luki kirjassa.

Kortteen kesäkausi päättyi ennen aikojaan vammojen ja sairastelujen vuoksi.