Robert Heleniuksen ja Deontay Wilderin välisen nyrkkeilyn raskaansarjan ottelun uskotaan toteutuvan lokakuun puolivälissä.

Wilder ja Helenius eivät ole otelleet viime lokakuun jälkeen. Tyson Fury voitti tuolloin Wilderin. Helenius taas koulutti Adam Kownackia ja nappasi upean voiton.

Heleniuksen ja Wilderin mahdollinen ottelu on herättänyt keskustelua asiantuntijoiden keskuudessa Twitterissä. Suurin osa on ilmaissut hyväksyntänsä.

– Wilder vastaan Helenius on sopiva ottelupari. Helenius on nosteessa. Ottelu on voitettavissa Wilderille. Pidän tästä. Hieno nähdä Wilderin paluu. Raskas sarja on hauskempi, kun hän on mukana, kirjoitti Jim Karas.

Dan Canobbio oli vaikuttunut Wilderin itselleen ottamasta haasteesta.

– Wilder meni Luis Ortizista Tyson Furyyn ja siitä Robert Heleniukseen. Se on vaikuttavaa. Kunnioitusta hänelle.

Adam Abramowitz taas muistutti, että Wilder tuntee hyvin Heleniuksen.

– Helenius oli Wilderin pääsparrivastustaja kolmanteen Fury-otteluun. Nämä kaverit ovat vuosien saatossa sparranneet yhdessä valtavasti eriä.

Sports Illustratedin Chris Mannix povasi lehden sivuilla karua kohtaloa Heleniukselle.

– Helenius on täydellinen vastustaja Deontay Wilderille. Perättäiset voitot Adam Kownackista toivat Heleniukselle uskottavuutta. Hänen leukansa ei myöskään ole kovin kestävä, Johann Duhaupas ja Gerald Washington ovat tyrmänneet hänet. Wilderin pitäisi jyrätä 38-vuotias Helenius. Jos hän ei pysty siihen, 36-vuotias Wilder ei pysty enää kilpailemaan huipputasolla.