Pika-aituri Annimari Kortteen kausi päättyi ennen aikojaan loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi.

SE-nainen on nyt muistuttanut sosiaalisessa mediassa yhteistyökumppanien tärkeydestä. Ne ovat isossa roolissa etenkin vaikeina aikoina.

Korte muistutti Instagram-päivityksessään, että iso osa kauden tuloista jäi nyt pois.

– Iso kiitos yhteistyökumppaneille, vaikeina aikoina he ovat entistäkin tärkeämpiä! Kun kisat jäävät välistä myös iso osa koko vuoden tuloista jää pois, jonka lisäksi vammojen ym hoidon tarve lisääntyy ja kuluja tulee entistä enemmän.

– Käytännössä kisakauden jääminen väliin tarkoittaa siis koko vuoden menetettyjä palkkoja, mutta enemmän kuluja kuin kilpaillessa. Yhteistyökumppanit mahdollistavat urheilun ja heidän tärkeys vain kasvaa epäonnisina vuosina, kirjoitti Korte.

– Kiitos Adidas, Svea, Juustoportti, Kultajousi, HK, SportLife Nutrition, Savox, HIFK yleisurheilu, kiitteli Korte.