Robert Heleniuksen ja Deontay Wilderin välinen raskaansarjan ottelu järjestetään 15. lokakuuta New Yorkissa. Otteluillan lehdistötilaisuus oli eilen New Yorkissa. Siitä tuli erikoinen näytelmä.

Paikalla oli nimittäin muita lokakuussa kehässä kohtaavia ottelijoita. Helenius ja Wilder loistivat kuitenkin poissaolollaan.

Helenius ei ymmärrettävästi matkannut vielä tässä vaiheessa Suomesta Yhdysvaltoihin. Wilderia ei kuitenkaan napannut saapua pelipaikoille, vaikka hän asuu maassa.

Tilaisuus hämmensi toimittajia.

– Miksi Wilder ja Helenius, jotka ovat pääottelijat, ovat Zoomin välityksellä lehdistötilaisuudessaan? ihmetteli Marcos Villegas Twitterissä.

– Deontay Wilder tai Robert Helenius eivät kumpikaan ole täällä Brooklynissa. Valmiina ensimmäiseen virtuaaliseen tuijotuskisaan! päivitteli Dan Canobbio.

– Nyrkkeily elää omassa universumissaan, joten mikään ei enää yllätä minua. Mutta tämän päivän lehdistötilaisuus oli outo. Menimme Brooklyniin, söimme pizzaa ja katsoimme Wilderin ja Heleniuksen Zoom-session. Kumpikaan ei ollut paikalla, tylytti Daisuke Sugiura.