Painonnostaja Anni Vuohijoki on tehnyt sosiaalisen median päivityksien perusteella hyvää jälkeä salilla. EM-pronssimitalistin tähtäimessä ovat joulukuussa järjestettävät MM-kisat Kolumbiassa.

Vuohijoki on nyt tehnyt hieman erilaisen päivityksen. Voimanpesällä on useita tatuointeja, ja hän esitteli niitä julkaisussaan, jonka hän teki yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa.

Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi vaatteita. Nainen kirjoitti samalla muun muassa tatuointien merkityksestä itselleen.

– Tatuoinnit ovat olleet jo vuosia osa minua. Jokaisella kuvallani on tarina elämästäni, ja ne kertovat omista kipukohdistani. ⁣

– Lähtökohtaisesti tatuoinnit ovat ikuisia ja siksi tatuoinnista pitää pitää huolta. Tatuointitekniikat ovat kehittyneet ja samalla myös tatuoinnit pysyvät pidempään parempana. Tatuointien säilymisen kannalta yksi keskeisiä tekijöitä on huolto. Tatuoinnista tulee pitää huolta vielä paranemisen jälkeenkin. ⁣

– Itse otin käyttöön Dick Johnsonin tatuointivoiteen joka on suunniteltu pitämään tatuointien pigmentit hyvinä. Voide levitetään puhtaalle kuivalle iholle ohuelti kerran päivässä, kirjoitti Vuohijoki.

Kuva tästä.