Kolmiloikan EM-hopeamitalisti Kristiina Mäkelä on ollut viime viikot juhlittu sankari Suomessa. Mäkelä on päässyt kantamaan mitaliaan useissa eri tilaisuuksissa.

Tällä viikolla Mäkelältäpn nähty hieno ele. SE-nainen kiersi Orimattilan kouluissa vastailemassa kysymyksiin ja poseeraamassa yhteiskuvissa.

Mäkelän toiminta keräsi kehuja.

– Huikean hieno hetki meillä Järvikunnan koulussa tänään- saimme vieraaksi EM-hopeamitalistin, ihanan Kristiina Mäkelän. Oppilaat saivat esittää kysymyksiä ja ottaa kuvia Kristiinan kanssa ja tietenkin ne nimmarit, päivitti yksi opettaja.

– Yhteisiä muistoja jaettiin myös Kristiinan vitos-kutosluokan liikuntatunneilta. Ja aina siitä lähtien on tapaamishetkemme olleet lämminhenkisiä. Kiitos Kristiina. Olet aito ja sympaattinen, mahtava esikuva! Niin, ja tietenkin sydämelliset onnittelut vielä kerran EM-hopeamitalista, jatkui päivitys.

Torstaina Mäkelä kiersin neljä koulua. Hän kertoi Instagram Storiesissa käyneensä jo seitsemässä koulussa tämän viikon aikana. Vielä oli ilmeisesti edessä kolme vierailua.

Mäkelä edusti aiemmin myös MTK:n mitalikahveilla.

Päivitys tästä.