Pika-aituri Lotta Haralan kaksi viimeisintä kesää ovat menneet täydellisesti penkin alle urheilullisesti. Nainen ei ole pystynyt kilpailemaan vammojen vuoksi. Nyt Harala on kääntänyt katseensa tulevaan.

Harala, joka on aiemmin kertonut jatkavansa uraansa ainakin Pariisin olympialaisiin (2024) saakka, kertoi tunnelmistaan maanantaina Instagramissa.

– Kausi 2023 alkaa nyt!

– Paljon on portaita kiivettävänä ja vielä ollaan alkutekijöissä. Hommat on kuitenkin edenneet tähän pisteeseen loistavasti tällä kertaa. Luotan meidän suunnitelmiin täysin, edessä näkyy kirkas taivas ja oloni on innostunut!! Let’s do this, kirjoitti Harala.

Haralan hymyilevän urheilullinen kuva keräsi paljon kehuja.

– Waude minkä kuvan Jonna Helin on ottanut, ihasteli seitsenottelija Maria Huntington.

– Hyvä Lotta ja hyvä sääret, viestitti muun muassa Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka.

Kuva tästä.