Keihäänheittäjä Anni-Linnea Alasen kausi 2022 oli pettymys. 19-vuotias huippulupaus ei onnistunut parantamaan viime vuonna tekemäänsä ennätystä.

Alanen nappasi viime vuonna SM-kultaa ennätyskaarellaan 59,52. Tämän vuoden Kalevan kisoissa nainen romahti tulokseen 45,61. Kauden paras heitto kantoi 57,09 metriä.

Alanen on nyt päivittänyt enemmän tilannettaan Instagramissa. Nainen kertoi olleensa leikkauksessa.

– Jo kauden alussa sain tietää syyn pitkään vaivanneelle kyynärkivulle. Oulussa (kesäkuun lopun kisa) tähän jo vanhaan vaivaan tuli lisäksi uusi tuoreempi ongelma, joka pilasi oikeastaan koko kilpailukauden. Yritin päästä takaisin heittokuntoon kauden loppua kohti, mutta se ei ikävä kyllä tällä kertaa onnistunut. Sitä se urheilu joskus on, aloitti Alanen päivityksensä.

– Mutta nyt on ongelmat korjattu ja uusi alku (ja kyynärpää) edessä. Leikkaus meni hyvin ja kuntoutuminen on jo aloitettu. Tässä on erittäin hyvin aikaa treenata itseni kuntoon ensi kesää varten, siihen en toki yksin kykene joten jo tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia uusia sekä vanhoja tukijoitani. Ilman teitä en pystyisi tähän. Iso kiitos perheelle, poikaystävälle, valmentajalle, sponsoreille, seuralleni sekä kaikille muille läheisilleni. Nyt aletaan painaa hommia ensi kesää varten, kiitteli Alanen.

Alanen julkaisi myös kuvan leikatusta kyynärpäästään ja varoitti, ”ettei kuva ole herkimmille”.

Kuvat tästä.