Aitajuoksija Annimari Kortteella on takana urheilullisesti varsin vaikea kesä. Nyt on tullut vihdoin myös upeita uutisia.

Korte kertoi heinäkuun alkupuolella synkistä kuukausistaan. Hän lateli tuolloin melkoisen sairauskertomuksen Instagramissa

– Epäonni tuntuu usein tulevan ryppäissä. Takareisien leikkauksien jälkeinen kuukausien kuntoutus meni hyvin, kevään treenikausi meni hyvin ja ominaisuudet olivat reilusti ennätystasolla. Sitten edellisen kolmen kuukauden aikana: Olkapään venähdys, korvatulehdus, jalkaterän vamma teräsportista, nilkkalukko joka aiheutti tulehduksia nilkkaan, korona, lonkan tulehdus, istuinkyhmyn luuödeema, toinen korona, reiden lihas-jänneliitoksen kramppi ja pieni repeämä, joku muu flunssa, listasi SE-nainen.

Nyt näyttää jo paljon paremmalta. Korte julkaisi perjantaina videon treeneistään.

– Ensimmäiset aitajuoksut sitten kesäkuun. Pienestä lähdetään liikkeelle, mutta ihanalta tuntuu tääkin, kirjoitti Korte.

Video tästä.