Yhdysvaltalainen hiihtotähti Jessie Diggins on kirjoittanut pysäyttävän päivityksen Instagramissa. Hän paljasti käyneensä kovaa taistelua ennen Pekingin olympialaisia.

– Monet ihmiset olettavat, että urheilijat ovat vain vahvoja koko ajan, mentaalisesti ja fyysisesti. Se ei kuitenkaan ole aina totta, aloitti Diggins.

– Monesti ne taistelut, joita ei näe ulospäin, ovat kaikista haastavimpia ja vaarallisimpia hyvinvoinnillemme. Voi olla paljon syyllisyyttä, salailua ja häpeää, jotka liittyvät syömishäiriöihin, mutta jos voimme keskustella asiasta avoimesti ja tehdä siitä asian, josta on hieman helpompi puhua, voimme tehdä helpommaksi sen, että voimme nostaa vaikeuksien keskellä käden ylös saadaksemme tukea.

– Minulla oli todella vaikeaa ennen viime olympialaisia. En ole puhunut siitä paljon, mutta itkin (paljon) viimeisen kuukauden ennen kisoja. Tunsin musertavat odotukset ja huolehdin, että ehkä vartaloni ja aivoni eivät kestäisi painetta, jonka tunsin harteillani, jatkoi Diggins.

Hän jatkoi kiittämällä omaa urheilupsykologiaan, perhettään ja valmentajiaan.

Diggins onnistui lopulta hienosti Pekingin olympialaisissa. Hän taisteli hopeaa 30 kilometrin (v) kisassa ja pronssia sprintissä. Diggins on ollut viime vuosina kova nimi naisten hiihdossa. Hän voitti kaudella 2020–2021 maailmancupin kokonaiskisan.

Koko päivitys tästä.