Pika-aituri Nooralotta Neziri kuntoutuu tällä hetkellä kantapääleikkauksestaan. Ensi kuussa 30 vuotta täyttävä Neziri on nyt kertonut fiiliksistään ennen merkkipäivää.

Neziri kirjoitti tunnelmistaan Instagramissa. Hän kertoi huomanneensa itsessään muutoksen iän karttuessa.

– Nyt kun 30v lähestyy, on elämää alkanut selkeästi ajattelemaan syvällisemmin. Ehkä elämä opettaa. Paljon on jo koettu, mutta toivottavasti vielä enemmän koettavana.

Neziri myöntää, että hänellä on ollut taipumusta miellyttää muita ihmisiä liikaa.

– Mulle yksi iso oppi on ollut se, että koskaan et voi miellyttää kaikkia. Se on ollut haaste, koska luonteeltani olen yleensä konflikteja välttelevä ja olen mieluummin jopa pehmittänyt asioita, jotta ”kaikilla olisi hyvä mieli”.

– Kaikki eivät silti musta tykkää – ja niin sen kuuluukin olla. Hyvänä muistisääntönä itselle toimii se, että kun voi aidosti seistä omien sanojen ja tekojen takana sekä pyrkii toimimaan niin kuin haluaisi itseään kohtaan toimittavan, riittää. Ennakkoluuloihin ja olettamuksiin on helppo sortua. Sen pitäisi myös itse muistaa.

Koko päivitys tästä.