Deontay Wilderin valmentaja Malik Scott on palannut vielä sosiaalisessa mediassa suojattinsa ja Robert Heleniuksen välisen nyrkkeilyn raskaansarjan ottelun tapahtumiin.

Scott jakoi Instagramissa artikkelin, jossa kerrottiin Wilderin ennätyksellisestä tyrmäysvoitosta. Wilderin kolmas Heleniukseen osunut lyönti lopetti ottelun. Koskaan aikaisemmin ei ole tarvittu yhtä vähän lyöntejä tyrmäysvoittoon. Scott otti kaiken irti uudesta ennätyksestä.

– Tämän jutun otsikko saattaa olla suosikkini nyrkkeilyotteluun liittyen. On puhdasta nautintoa, kun ymmärtää sijoittumisen olevan tärkeämpää kuin lyönnin… Kun uskoo kärsivällisyyteen… kun uskoo, että pitää luoda turvallinen ympäristö vastustajalle, jotta tämä päättää laittaa liikaa itseään peliin, avasi Scott.

– Deontay Wilder, vähiten lyöntejä!!! Tämän artikkelin otsikko todistaa kaikesta siitä, mitä puhuimme harjoitusleirillä koskien kärsivällisyyttä, ansojen rakentamista, nöyryyden esittämistä. Veli, luoja antoi sinulle sellaisen aseen, ettei sinun tarvitse koskaan kiirehtiä.

Päivitys tästä.