Suomen uinnin ykkösnimiin kuuluva Ida Hulkko on kertonut valitettavan uutisen. Nainen on joutunut identiteettivarkauden kohteeksi.

Hulkko kertoi asiasta sosiaalisen median välityksellä.

– Tiedoksi seuraajilleni: Olen saanut tietooni, että minun nimeäni käytetään huijausviesteissä verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Toivon että ihmiset muistavat internetin ja sosiaalisen median varjopuolet sekä olisivat tarkkana mahdollisten huijausten ja skämmien varalta. Jos satut törmäämään nimissäni tehtäviin epäilyttäviin viesteihin, ilmoitathan siitä aina minulle, Kiitos, viestitti Hulkko Instagramissa.

Helsingin Sanomat tiedusteli asiasta naisen managerilta Jari Lamminaholta. Tämä vahvisti, että asiasta on tehty rikosilmoitus.

Hulkko voitti viime vuonna EM-hopeaa 50 metrin rintauinnissa.

Koko päivitys tästä.