Seiväshyppääjä Wilma Murto on ollut juhlittu sankari elokuussa voittamansa EM-kullan jälkeen. Murto on nyt palannut jälleen kunnolla treenien pariin.

SE-nainen kirjoitti tällä viikolla tunnelmistaan Instagramissa.

– Arki palaa asteittain. Ensimmäinen treeniviikko suoritettu viikon turneella ympäri Suomen. Kiitetty taustavoimia Urheiluliiton kumppanitapaamisessa, Team Finlandin uusi kausi potkaistu käyntiin Pajulahdessa ja omaa tarinaa käyty kertomassa huippu-urheilun verkostopäivillä Kuortaneella. Nyt nokka kohti kotia, kertasi Murto.

Murto kertoi olevansa iloinen EM-kullan jälkeisistä hetkistä ja kohtaamisista. Hän teki kuitenkin inhimillisen muistutuksen: myös raskasta on ollut.

– Viimeiset pari kuukautta ovat olleet mielenkiintoisia, kummallisia, innostavia ja kieltämättä myös aika raskaita kaikessa ilossa ja positiivisuudessaan. Ympärillä kohisee ja mielellä on täysi työ sopeutua uuteen.
Täynnä kiitollisuutta kaikista kohtaamisista on hyvä vaihtaa viikoksi vielä maisemaa loman merkeissä. Sitten maadoitutaan täysillä arkeen, koska lopulta se on kuitenkin kaikkein parasta.

Koko päivitys tästä.