Ampumahiihtouransa vuonna 2020 päättänyt Kaisa Mäkäräinen on edelleen tuttu näky hiihtoladuilla. Mäkäräinen on kilpaillut kansainvälisen uransa päätyttyä yksittäisissä kisoissa esimerkiksi maastohiihdossa, ampumahiihdossa ja polkujuoksussa. Hän on nyt myös valmentaja.

Jordaniassa järjestettävään HMDS-aavikkojuoksuun valmistautuva Mäkäräinen päivitteli maanantaina Instagram Storiesissa kiireistä aikatauluaan. Siihen mahtuu esimerkiksi valmentamista, tv-hommia sekä matkustaminen ja kilpaileminen Jordaniassa. Nainen hämmästeli, mistä hänellä riittää aikaa harjoitteluun.

Sunnuntaina Mäkäräinen jakoi Instagramissa ex-hiihtäjä Ville Nousiaisen kanssa videon Koutsi365:n hiihtoleiriltä. Se järjestettiin viime viikolla.

– Koutsi365 -ensilumen hiihtoleiri kuntoilijoille Imatralla tiivistettynä. Neljä päivää sukset jalassa valmennushommissa. Ihan mahtava tehdä töitä näin motivoituneiden ja hauskojen hiihtoon hurahtaneiden kanssa. Kiitos kaikille osallistujille! Kyllä se oikea talvikin tulee sieltä. Ainakin kolme koutsi365-leiriä tiedossa tulevalle talvelle, tuu sinäkin mukaan! kerrottiin videopäivityksessä.

Yksityiselämästään harvoin julkisesti puhuva Mäkäräinen paljasti elokuun alkupuolella eronneensa viime vuonna Jarkko-miehestään.

– Erosimme valitettavasti Jarkon kanssa noin vuosi sitten pitkän pohtimisen jälkeen. Emme kokeneet tarpeelliseksi infota asiasta kuin läheisiämme, koska asia oli luonnollisesti meillekin vaikea, kirjoitti hän tuolloin.

Video tästä.