Seitsenottelija Maria Huntington on saanut viimeisen vuoden aikana osansa vammoista ja ikävästä palautteesta. Huntington avasi omia ajatuksiaan tiistaina Instagram Storiesissa.

Huntington esitteli yhdessä ”storyssa” hänen ja kumppaninsa taloprojektin edistymistä. Hän myönsi, että yksi asia tuli nopeasti mieleen.

– Taas edelliseen storyyn meinasin lisäillä siitä, että ”onneks pystyy keskittymään urheiluun kuitenkin yms”, koska koen, että pitäis jatkuvasti todistella sitä, ettei raksa tai mitkään muut asiat vie huomiota urheilulta.

– Jokainen urheilija on lopulta täysin erilainen ja kaikille sopii eri jutut. Esim. tämä raksa on ollut ihanaa vastapainoa urheilulle ja kiva oli esim. viime viikon Turun leirin jälkeen käydä raksalla tsekkaamassa sen edistymistä ja tehdä tällä viikolla materiaalivalintoja. Mulle ihan täydellistä vastapainoa ja sellaista, jota mun mieli kaipaa.

Huntingtonin mielestä suomalaisessa urheilukulttuurissa on jotain vialla. Ihmiset eivät aina tunnu ymmärtävän urheilun inhimillistä puolta.

– Suomalaiseen urheilukulttuuriin kuuluu se, että ihaillaan niitä, jotka ei muuta kuin urheile ja vielä mahdollisimman karuissa olosuhteissa. ”Kaikki muu on häiriöks urheilulle.” Nykypäivänä todellisuudessa on hyvin harvoja urheilijoita, jotka vain ja ainoastaan urheilevat. Monet opiskelevat, tekevät töitä ja pahimmassa tapauksessa päivittelevät sosiaalista mediaa… pisteli Huntington emojin kera.

Huntington palasi aiheeseen vielä keskiviikkona Instagramissa. Hän kiitteli saamastaan palautteesta.

– Jokaisen urheilijan takana on ihan tavallinen tyyppi. Puhuin tästä eilen storyn puolelta ja sain tosi hyviä viestejä ja aihe resonoi monia!

– Jokainen meistä on voi olla urheilija ja samaan aikaan jonkun ystävä, puoliso, vanhempi, opiskelija, töissä käyvä, yrittäjä tai ihan mitä vaan. Tärkeintä on löytää itselle se tasapaino, muistutti seitsenottelija.

Video tästä.