Mäkihyppylegenda Toni Niemiseen voi myös törmätä Rukan maailmancupin viikonlopun aikana. Nieminen on nimittäin paikalla töissä kuuluttajana.

Kiinteistönvälittäjänä nykyään työskentelevä olympiavoittaja kertoi asiasta Instagramissa. Hän julkaisi Instagramissa kuvia työpisteestään.

– Tässä toimistossa vierähtää tämä viikonloppu, kirjoitti Nieminen.

Aiemmin Nieminen kertoi jo, että hänet voi nähdä myös Rukalla HS142-mäkibaarissa. Entinen mäkimies Anssi Koivuranta isännöi siellä Kotkaklubia. Siellä voi törmätä muihin klubilaisiin kuten Matti Hautamäkeen, Pentti Kokkoseen ja Kari Ylianttilaan.

– Toivotaan ennen kaikkea hyviä olosuhteita sekä runsaasti hyvää kisatunnelmaa, joka onnistuu vain paikan päälle saapuvien ihmisten ansiosta! Mulla on semmoinen fiilis, että tästä tulee suomalaismenestyksekäs viikonloppu! kommentoi Koivuranta päivityksessä.

Suomella ei ole uuden kauden alla suuria odotuksia mäkihypyn maailmancupin suhteen. Yhdistetyssä tilanne näyttää paremmalta.

Kuva tästä.