Hiihtolegenda Sami Jauhojärvi on tehnyt jälleen paluun selostuskoppiin. Jauhojärvi on viikonloppuna Viaplayn hiihtoasiantuntijana Suomen Cupin hiihdoissa.

Olympiavoittaja välittää yhdessä Jussi Eskolan kanssa tunnelmia kotikatsomoon. Hiihdon Suomen Cup alkaa Vuokatista.

Viime kaudeksi Viaplaylle siirtyneellä Jauhojärvellä oli myös huonoja uutisia faneilleen. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Valitettavasti joudun ilmottamaan, että 9.11. illale suunniteltu luento Turussa on peruttu! Jos kaikesta huolimatta haluat kuunnella minua, niin huomena (lauantai) starttaa Hiihdon Suomen Cup Vuokatista, ja taiteilija Eskolan kans olema äänessä Viaplay Urheilun kanavala. Kaikkiaan tulevana talvena näet ja kuulet minua ja Jussia noin sadassa hiihtolähetyksessä, muistutti Jauhojärvi.

Jauhojärvi on aiemmin kertonut Viaplayn tiedotteella odottavansa tulevalla kaudella kunnon urotekoja suomalaishiihtäjiltä.

– Suomalaisittain hiihtokaudessa on suuria odotuksia. Tutut huippuhiihtäjämme, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski sekä Iivo Niskanen ovat normaalimatkoilla aina mukana kärkikamppailuissa. Sprinteissä useat suomalaishiihtäjät nostivat tasoaan viime kaudella. Johanna Matintalo ja Joni Mäki nähtiin palkintokorokkeella, ja muille tasonnostajille tuli finaali- sekä välieräpaikkoja, arvioi Jauhojärvi.

Päivitys tästä.