Pika-aituri Annimari Korte on yksi Instagram-palvelun suosituimmista suomalaisurheilijoista. Naisella on yli 60 000 seuraajaa.

Suosiolla on myös ikävä varjopuolensa. Se vetää puolensa kaiken maailman vedättäjiä.

Korte paljasti lauantaina Instagram Storiesissa, että hänen nimeään yrittää käyttää joku huijari. Vedättäjä oli tehnyt Instagram-tilin ”annimari_korte”. Sen kuvauksessa väitettiin, että kyseessä on virallinen tili. Se ei ole totta.

– Ihmisillä on liikaa aikaa, aloitti Korte päivityksensä.

– Älkää seuratko tai vastatko viesteihin feikkiprofiileilta ja raportoikaa ne. Kukaan tunnettu henkilö ei varmaankaan tee ylimääräisiä tilejä ja oikeissa virallisissa tileissä on aina sininen vahvistettu profiili merkki, valisti Korte.

Kortteelta on tullut viime viikkoina myös iloisempia päivityksiä. Hän aikoo mahdollisesti kilpailla jo hallikaudella. Korte on aiemmin tunnettu siitä, että hän kilpailee harvemmin talvella.