Pika-aituri Annimari Korte on palannut koti-Suomeen harjoitusleiriltä. Leiri meni ilmeisen hyvin.

Korte kertoi sosiaalisen median välityksellä kuulumisiaan. Vauhtia riitti, sillä nainen kellotti ennätyksiään.

– Flying 30m PB day (ennätys 30 metrillä lentävällä lähdöllä). Jääräpään oli pakko juosta 60 metriä leirin vikan aitatreenin alkuverkkaan, että sai vielä uudestaan sen lentävän 30m ennätyksen. Tähän hyvä lopettaa leiri! kirjoitti Korte perjantaina Instagramissa.

– Eilen juoksin 60m ennätyksen, sivusin lentävän 30m ennätystä ja ehkä juoksin 100m ja 120m ennätykset. Ja ärsytti kauheesti ettei tullut ennätystä 30m lentävällä enkä ollut kovin iloinen noista muista, ehti Korte päivittää aiemmin samalla viikolla Instagramissa.

Mutta viikonloppuna oli siis edessä kotiinpaluu. Vastaanotto olikin sitten ihastuttavaa katsottavaa, kun Kortteelle rakkaat koirat tulivat häntä vastaan. Nainen julkaisi Instagramissa videon tilanteesta.

– Onko mitään aidompaa kuin koirien rakkaus? kirjoitti Korte.

Video keräsi paljon ihastelua.

– Voi miten innoissaan he ovat, sanaili Maria Huntington.

Video tästä.