NBA-tähti Lauri Markkanen keräsi varsin ansaitusti kaikki ylisanat alkukauden aikana, kun hän tehtaili hurjia pistemääriä ja johdatti uuden seuransa Utah Jazzin huimaan nousukiitoon. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa.

Yhdysvaltalainen mediajätti ESPN on myös herännyt uuteen todellisuuteen. Se huomioi Jazzin alakulon Instagramissa karulla kuvaparilla.

Ensimmäisessä kuvassa oli intoa täynnä oleva Markkanen ja Jazzin huima saldo (10 voittoa ja kolme tappiota) joukkueen kauden 13 ensimmäisestä ottelusta. Toisessa otoksessa oli tuima Markkanen ja seuraavan kymmenen ottelun saldo (kaksi voittoa ja kahdeksan tappiota).

– Jazz on pudonnut läntisessä konferenssissa ykkössijalta yhdeksänneksi viikossa, hämmästeltiin julkaisussa, joka välitettiin yli 24 miljoonalle seuraajalle.

Markkanen ja Jazz näyttivät heti julkaisun jälkeisenä yönä merkkejä paremmasta. Joukkue kaatoi Los Angeles Clippersin 112-125 (60-58).

Markkanen oli väkevässä vedossa. Hän pussitti 23 pistettä ja repi yhdeksän levypalloa. Samalla katkesi viiden ottelun tappioputki. Joukkueella on nyt 13 voittoa ja 11 tappiota.

Kuvat tästä.