Pika-aituri Annimari Korte avasi hienosti hallikautensa. Sisäradoilla harvemmin aiemmin kilpaillut Korte kellotti Lahdessa oman ennätyksessä 8,06. Kortteella on hyviä uutisia myös muilta rintamilta.

Korte koki nimittäin järkyttäviä hetkiä puoli vuotta sitten. SE-nainen kertoi tuolloin, että hänen rakkaan Raad-koiransa silmä putosi. Jotkut ihmiset vastasivat noihin julkaisuihin pöyristyttävällä tavalla.

Osa ihmisistä teki Kortteelle selväksi, että koira kannattaisi lopettaa. Nainen julkaisi nyt iloisia uutisia koiran tilanteesta. Samalla lähti tyly viesti sometrolleille.

– Raadin terveiset kaikille sometrolleille jotka kirjoitteli puoli vuotta sitten että eikö olisi aika lopettaa se. Puoli vuotta sitten oli yksi mun elämän kamalimmista päivistä. Olin jo kuukauden ollut sairaslomalla 2 koronan jälkioireiden takia ja sitten Raadin silmä lähti irti. Seuraavat 2 kuukautta oli hirveitä kun Raad ei parantunut ja valvoin sen kanssa ympäri vuorokauden.

– Onneksi oli tuo sairasloma jo, en olisi pystynyt kisaamaan, Raad on tärkeämpi. Kattokaa nyt tätä kuinka täynnä elämää voi olla yhdelläkin silmällä!

Päivitys tästä.