Annimari Korte kellotti viime viikolla 60 metrin aidoissa hienon uuden ennätyksensä 8,06.

Suomen Aikuisurheiluliiton päivityksestä selviää, että kyseessä on myös uusi 35-vuotiaiden (ja 30-vuotiaiden) Suomen ennätys. Aika sivuaa myös ikäluokan Pohjoismaiden ennätystä, jonka Korte jakaa nyt Susanna Kallurin kanssa.

– 35-vuotiaiden EE (Euroopan ennätys) on ranskalaisen Patricia Girardin 8,02, juostu Madridissa 5.3.2005, kerrottiin päivityksessä myös.

Korte innostui lukemastaan. Hän kommentoi mahdollisuuksiaan jatkon suhteen Instagram Storiesissa.

– Näin tän äsken Facebookissa. Hei, veteraanien jaettu Pohjoismaiden ennätys, kuitenkin 60m aitojen maailmanennätyksen haltijan kanssa! Lauantain kisaan siis tavoitteeksi uusi Pohjoismaiden ennätys. Ens vuonna vois juosta veteraanien Euroopan ennätyksen, nyt oon 3 kk liian nuori, naureskeli Korte.