Suomen Urheilun Hall of Fameen eli kunniagalleriaan on valittu viisi uutta jäsentä. He ovat Sami Elopuro, Jarkko Nieminen, Marjo Matikainen-Kallström, Kyra Kyrklund sekä Olli Mäki.

Alppilegenda Kalle Palander oli kommentoimassa valintoja Ylen Urheilustudiossa. Kun puheeksi tuli entinen tennistähti Jarkko Nieminen, esitti Palander oman suoran näkemyksensä.

– Olen tenniksen fanaattinen seuraaja ollut pitkän pitkän aikaa. Pidän Jarkko Niemistä ehkä Suomen kovimpana urheilijana kautta historian. Aivan mieletön, hehkutti Palander Ylellä.

Juontaja Petra Manner halusi kuulla Palanderilta lisää perusteluja. Mies teki työtä käskettyä.

– Sellaisessa lajissa, jossa harrastajamäärät ovat aivan käsittämättömiä. Eilen keskusteltiin siitä, miten näitä lajeja voidaan erotella. Se on äärimmäisen hankalaa, mutta kuinka paljon siihen kuluu töitä ja kuinka paljon tuossa lajissa on yrittäjiä, olla 13:s rankingissa, hämmästeli Palander.

Niemistä ei ole Suomessa tavallisesti pidetty yhtenä kautta aikojen urheilijoista. Nieminen ei voittanut mahtavalla urallaan yhtään aikuisten Grand Slam -turnausta tai arvokisaturnausta.