Snookerin English Openissa todistettiin poikkeuksellista tilannetta reilut viisi vuotta sitten. Ronnie O’Sullivan oli tuolloin varmistanut paikkansa neljännesvälierissä voittamalla Zhang Yongin erin 4–1.

Kun pöydällä oli enää pinkki ja musta pallo, tuli vanhempi naishenkilö katsomosta pöydän äärelle. Tilanne hämmästytti yleisöä, tuomaria ja pelaajia.

O’Sullivan ei asiasta suuremmin välittänyt, vaan hän upotti pinkin. Sen jälkeen mies antoi naisen yrittää mustan pussitusta. Tämä epäonnistui kahdella yrityksellään. Turvamiehet saattelivat sitten naisen pois pelipaikalta.

O’Sullivan harmitteli ottelun jälkeen Eurosportilla, että musta ei mennyt pussiin. O’Sullivan uskoi myös pelastaneensa naisen turvamiesten kovilta otteilta.

– Ajattelin, että joku turvamiehistä rugbytaklaa hänet. Se olisi tappanut hänet! Pelastin hänet rugbytaklaukselta! vakuutti O’Sullivan.

O’Sullivan palasi aiheeseen nyt vuoden 2023 alussa. Miehen Twitterissä julkaistua videota on katsottu yli miljoona kertaa. Snookerpöytien perfektionisti löysi omasta touhustaan myös parannettavaa.

– Olisin kyllä voinut jättää mustan suoremmaksi… kuittasi O’Sullivan nyt.

Video tästä.

Ronnie O'Sullivan

@ronnieo147
I should’ve been straighter on the black to be fair…