Suomalainen hiihtotähti Jasmi Joensuu on tehnyt selväksi mieltymyksensä jenkkiautoihin. Naisen alla on normaalisti näyttävä Jeep Wrangler.

– Meille ehdotettiin sitä ja sitten se tuli. Olen jenkkinaisia, joten pitää olla jenkkiauto, kommentoi Joensuu Iltalehdelle Rukan maailmancup-viikonlopun yhteydessä.

– Kesällä kun pohdittiin autonvaihtoa ja meille ehdotettiin Jeep Wrangleria niin oltiin aluksi vähän skeptisiä, mutta täytyy myöntää, että talviajaminen on saanu aivan uuden ulottuvuuden tämän auton myötä, kirjoitti hän puolestaan Instagramissa.

Joensuun Wrangler odottaa pohjoisessa. Tampereen SM-kisoihin hän saapui hieman erilaisen menopelin kanssa. Hän kertoi nimittäin Instagram Storiesissa, että tällä kertaa alla on yhteistyökumppanin kautta käyttöön saatu Tesla.

– Jeeppi jäi pohjoseen, mutta ajoneuvo löytyy täältä ja matka jaatkuu Vantaalta kohti Tamperetta.