Ampumahiihdon maailmancupin sekaviesti Slovenian Pokljukassa ei mennyt suomalaisittain putkeen, sillä joukkue (Jaakko Ranta, Olli Hiidensalo, Venla Lehtonen, Nastassia Kinnunen) jäi sijalle 15. Parisekaviesti oli kuitenkin upeaa suomalaisjuhlaa, jonka myös lajilegenda Kaisa Mäkäräinen huomioi.

Tuomas Harjula ja Suvi Minkkinen taistelivat sensaatiomaisesti neljänsiksi Sloveniassa. Minkkinen käytti viimeisellä pystypaikalla yhden varapatruunan ja toi Suomen maaliin varmasti.

– Viimeisellä paikalla ei yhtään ollut paineita sijoituksesta. Olosuhde oli haastava, ja siihen nähden onnistuttiin penkalla hyvin. Myös hiihdon puolesta onnistuin rakentamaan kilpailun järkevästi ja sukset olivat tänään hyvät. Kaikin puolin onnistunut suoritus, Minkkinen fiilisteli Ampumahiihtoliiton tiedotteella.

– Monta vuotta olen nähnyt joukkueen potentiaalin ja tosi hyvä mieli, että saatiin tuollainen tulos, jatkoi Minkkinen.

Minkkinen palasi aiheeseen myöhemmin Instagramissa.

– Tämä hymy oli ennen tämän päivän starttia ja vielä leveämpi hymy kisan jälkeen. Olipa maukas onnistuminen Tuomas Harjulan kanssa. Nelossija plakkariin tästä viestistä ja hyvillä mielin seuraavia kisoja kohti, kirjoitti nainen.

Kaisa Mäkäräinen oli selvästi vaikuttunut kaksikon suorituksesta.

– Kovia ootte!! kirjoitti Mäkäräinen.

Päivitys tästä.