Hiihtotähti Ristomatti Hakola on puhunut sosiaalisessa mediassa varsin avoimesti taloudellisista asioistaan. Hän kertoi aiheesta yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa tekemässä julkaisussa.

– Meikäläinen on viimesen päälle säästeliäs ukko, aloitti Hakola.

MM-hopeamitalisti kertoi päivityksessä, että hänellä on kolme ohjenuoraa säästämiseen ja sijoittamiseen. Ne ovat säännöllinen sijoittaminen, pankkitilille säästäminen ja asunnon ostaminen.

– Innostuin sijoittamisesta Jämin SM-kisojen aikaan vuonna 2013, jolloin tein ensimmäiset osakepoiminnat. Poiminnat ei menny sillä kokemuksella ihan nappiin, mutta sijoittamisen aloittaminen on ehottomasti meikäläisen parhaimpia päätöksiä. Nykyään sijoittaminen on mulle rakas harrastus – salkusta löytyy kuukausittain ostettavia indeksirahastoja n. 70% painolla, ja n. 30% on pyhitetty yksittäisten osakkeiden poimintaan, avasi Hakola säännöllistä sijoittamistaan.

Hakola kertoi myös, ettei hän ole vielä saanut ostettua asuntoa, vaikka haku on ollut päällä.

Hakolan hiihtokunto kiinnostaa tällä hetkellä suomalaisfaneja. Paljon terveysmurheista kärsinyt Hakola nähdään viikonloppuna pitkästä aikaa kunnon kyydissä, kun hän osallistuu SM-kisoihin Tampereella.

Joni Mäki ja Hakola voittivat parisprintin MM-hopeaa kaksi vuotta sitten Oberstdorfissa.

Päivitys tästä.