Selostajalegenda Tapio Suomiselle sattuu ja tapahtuu. Mies on nyt jakanut sosiaalisessa mediassa hauskan anekdootin elämästään.

Vuonna 2018 Yleltä lähtöpassit saanut Suominen on edelleen suosittu mies urheilupiireissä. Hän onkin tehnyt monenlaisia selostushommia viime vuosina.

Suominen paljasti Twitterissä, että kommunikointi ei mene aina putkeen sanasepollakaan. Hän kertoi puhelimen tehneen itselleen tepposet. Viaton viestittely meni melkoiseksi hassutteluksi.

– …näppihäiriö/automaattinen tekstinkäsittely johtavat toisinaan hupaisiin juttuihin. Laitoin kollegalle viestiä. Piti naputella ”pohditaan kimpassa” tuli ”pihdataan kimpassa.” Kysyi mikä se sellainen kimppakiva on..?

Suominen on jakanut viime aikoina sosiaalisessa mediassa myös paljon näkemyksiään esimerkiksi koripallosta ja Lauri Markkasesta.

Twiitti tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…näppihäiriö/automaattinen tekstinkäsittely johtavat toisinaan hupaisiin juttuihin. Laitoin kollegalle viestiä. Piti naputella ”pohditaan kimpassa” tuli ”pihdataan kimpassa.” Kysyi mikä se sellainen kimppakiva on..? 😅😬