Pika-aituri Annimari Korte kirjoittaa sosiaalisessa mediassa monenlaisista aiheista. Nainen päätti hiljattain kirjoittaa omasta terveydestään ja siinä tapahtuneista muutoksista.

– Kuvat 2014/2022. Pudotin painoa yli 18kg, todennäköisesti enemmänkin, mutta ei tullut juuri punnittua silloin. En usko, että on olemassa kuvia siitä kun painoin eniten, vasen kuva on muutama kuukausi ennen ja muokattu. En halunnut nähdä kuvia, aloitti Korte.

Kortteella oli vaikeuksia terveytensä kanssa vuonna 2014. Nainen jakoi julkaisussa myös pätkän myös elämäkertakirjastaan ”Annimari Korte: Yli kaikkien aitojen”. Otteesta selviää, että SE-naisella oli itsetuhoisia ajatuksia.

– Älä kommentoi ”vasen parempi”, ”molemmat hyvät” ym, oma hyvä olo on ainoa millä on merkitystä, vasemmassa itselläni ei ollut hyvä olo, oikeassa on. Toisen kuvan mun kirjan pätkä on tapahtumia 3kk vasemman kuvan otosta. Edellinen kuva mitä löysin.

– Paino ei määritä hyvää oloa, mutta terveet elämäntavat, liikkuminen ja vaikka ystävän kanssa treenaaminen auttavat hyvään oloon. En oo koskaan ollut pitkien matkojen ystävä, joten painonpudotuksenkin aikana tykkäsin tehdä nopeita ja tehokkaita treenejä. Niistä tein ”Painonpudotus ja lihaskunto” -valmennuksen. Omaan hyvinvointiin panostaminen on aina tärkeää ja toivon, että joku saisi tästä helpon aloituksen siihen, viestitti Korte.

Kuvapari tästä.