Krista Pärmäkoski oli päivän paras suomalainen naisten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Italian Toblachissa. Pärmäkoski oli yhdeksäs maailmancupin kisassa.

Pärmäkoskella on ollut viime aikoina varsin vaikeaa maailmancupissa. Viaplayn asiantuntija Sami Jauhojärvi teki lauantaina nopeasti selväksi näkemyksensä Pärmäkosken suorituksesta.

– Kun puhuttiin tuossa ennen kilpailua, että mistään sijoituksesta ei kannata perustaa tälle päivälle, vaan aikaerosta, niin nyt Pärmäkoski jäi 14 sekuntia kolmospaikasta. Ei tässä nyt ylitsepääsemättömän huolissaan pidä olla Kristan iskukyvystä tällä hetkellä, linjasi ”Musti” Viaplaylla.

Kerttu Niskanen oli 12:s Toblachissa. Hänenkään kohdalla Jauhojärvi ei painanut paniikkinappulaa.

– Täällä on tätä loivempaa ylämäkeä, kuten olemme täällä monta kertaa toistelleet. Se ei kuitenkaan ole Niskasen vahvuus. Jos siellä olisi hiihdetty pidempää, jyrkempää ylämäkeä, niin luultavasti Kerttukin olisi korkeammalla lopputuloksissa. Vapaan kisana meni aika lailla samaan laariin, mitä Kertulta on nähty aiemmin tämän kauden kisoissa. Kun tästä käännetään perinteiselle, on Niskanen taas vahvoilla, näki mies Viaplaylla.

Eveliina Piippo 24:s, Jasmi Joensuu 31:s, Emmi Lämsä 37:s ja Anne Kyllönen 42:s. Kilpailun voitti Ruotsin Ebba Andersson.