Remi Lindholm ei osallistunut maailmancupin kilpailuihin Toblachissa. Mies sairastui Les Roussesin maailmancup-viikonlopun yhteydessä.

Lindholm ei ollut Les Roussesissa terävässä vedossa, sillä hän jäi vapaan hiihtotavan normaalimatkan kisassa sijalle 33. Lindholm on paljastanut Ylelle enemmän Ranskan tapahtumista ja sairastumisestaan.

– En tiedä, oliko allerginen reaktio. Silmät turposivat vähän umpeen. En saanut kunnolla happea. Siitä on pari viikkoa. Nyt ollaan hyvin treenattu, Lindholm avasi Ylelle.

Tilanne kuulostaa varsin dramaattiselta. Lindholm vähätteli kuitenkin tapahtunutta.

– Näitä tulee ja menee, Lindholm kuittasi Ylelle.

Paremmin vapaan hiihtotavan tykkinä tunnettu Lindholm ei ollut erityisessä vedossa Vantaan Suomen Cupissa. Hän jäi 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa lähes 40 sekuntia MM-kisakoneesta tippuneelle voittajalle Lauri Lepistölle ja oli kuudes.

Lindholmin kunto kiinnostaa Suomessa. Hänestä on leivottu yhtä tärkeää lenkkiä Suomen viestijoukkueeseen.