Suomen viestijoukkueen kokoonpano Toblachin maailmancupissa on puhuttanut jälleen, vaikka kisa on suksittu jo ajat sitten. Jasmi Joensuu on nyt avautunut aiheesta Iltalehdelle.

Kerttu Niskanen, Joensuu ja Eveliina Piippo eivät osallistuneet viestiin. Joukkueessa kilpailivat Johanna Matintalo, Krista Pärmäkoski, Emmi Lämsä ja Anne Kyllönen.

Kyllönen kuittaili aiheesta Ylelle harmitellen, ettei halukkaita hiihtäjiä löytynyt. Joensuu teki Iltalehdelle selväksi, että hän ei pitänyt Kyllösen sanailusta.

Joensuun mukaan Kyllönen tiesi hyvin missä mennään.

– Harmitti kuulla tiimikaverilta tuollaista. Kyllä Annellakin oli tiedossa, että Suomelta tulee yksi joukkue viestiin sunnuntaina. Anne pääsi sinne ja hiihti hienosti, Joensuu avautui Iltalehdelle.

Toblachissa oli kolme kilpailua. Joensuu selvitti Iltalehdelle, että hän oli sopinut hiihtävänsä kahdessa kisassa. Sen vuoksi viesti jäi väliin

– Päädyin hiihtämään perjantaina ja lauantaina. Ei siinä sen enempää. Valmentajien kanssa tehdään päätökset. Oli yhdessä joukkueen kanssa päätetty, että viestissä on vain yksi tiimi, Joensuu avasi Iltalehdelle.

Viestijoukkueen kokoonpano puhuttaa, sillä Planican MM-kisoissa on mahtava sauma ottaa mitali.

Tästä Iltalehden juttu.